Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

"Dokter, alles van onderen doet pijn!"

Vaginale droogheid ontstaat met name door het wegvallen van de invloed van de vrouwelijke hormonen rond de overgang. Hierdoor kunnen veel vaginale ongemakken ontstaan. Aan veel van deze klachten zoals pijn bij het vrijen, is op verschillende manieren iets te doen. In de praktijk lopen vrouwen vaak onnodig lang rond met deze klachten.

In dit online spreekuur in de vorm van een webinar gaat Dr. Erik Boss in op de oorzaken van vaginale atrofie, de klachten die hierbij kunnen optreden, wat u er zelf aan kunt doen en waar een dokter bij kan helpen. Zowel de natuurlijke oplossingen als de hormonale en niet hormonale behandelingen komen aan bod.

Tijdens dit gratis online spreekuur is er veel gelegenheid tot het stellen van vragen via de chat aan Dr. Erik Boss. Als u een vraag heeft, of deze nu groot of klein is, wordt u van harte uitgenodigd om hem te stellen. Deelname aan een webinar bij DeOnlineDrogist.nl is een anonieme setting. Zowel de presentator als de andere kijkers kunnen u niet zien of horen.
Presentatie door Dr. Erik Boss
Dr. Erik Boss is gynaecoloog met aandachtsgebied gynaecologische oncologie, algemene gynaecologie, vulvapathologie en overgangsklachten 

Praktijk-Boss is een praktijk voor algemene gynaecologie en esthetische gynaecologie.